Sponsoren

Oranje Vereniging Vorden

Sponsoren

De Oranje Vereniging Vorden heeft veel leden die middels een jaarlijkse contributie een bijdrage leveren aan de activiteiten. Omdat het organiseren van activiteiten altijd gepaard gaat met geld is de bijdrage niet voldoende om in de huidige tijd een mooi programma neer te zetten. Wij zijn dan ook op zoek naar sponsoren die de Vereniging willen ondersteunen met een financiele of een materiele bijdrage. Het bestuur is van mening dat het niet een eenrichtingsweg is, daarom stelt zij deze pagina ter beschikking voor de sponsoren van de Vereniging. Tevens zullen er op diverse momenten en plaatsen tijdens de activiteiten de sponsoren bekend gemaakt worden.

Mocht u iets kunnen en willen betekenen voor de Oranje Vereniging Vorden, neemt u dan contact op met onze secretaris.

Koningsdag 2018 word mede mogelijk gemaakt door :

Het vuurwerk van 2014 werd gesponserd door :

Het is Oranje, het blijft Oranje !