Oranje Vereniging Vorden

Bron Fotografie: Achterhoek Nieuws, Gerhard Weevers

Joris Jansen van den Berg

Mijn naam is Joris Jansen van den Berg, geboren in 1976 en getogen in Vorden. Sinds 8 jaar, na diverse omzwervingen, ben ik weer terug in Vorden. In 2013 heb ik samen met mijn vrouw Hanneke de fysiotherapie praktijk van mijn ouders overgenomen. Hanneke is fysiotherapeut en ik ben het zakelijke geweten van de praktijk. De laatste jaren is onze praktijk behoorlijk gegroeid en hebben we ook een revalidatie centrum met een compleet medisch behandelteam naast de fysiotherapie praktijk opgericht. Ondanks mijn achtergrond, met als opleiding Hotelschool (waar ik overigens mijn vrouw Hanneke heb leren kennen en zij zichzelf later heeft laten omscholen tot fysiotherapeut), heb ik in de gezondheidszorg echt mijn draai weten te vinden. Ik zie het als een zeer interessante sector waar veel gebeurd, zeker op het gebied van marktwerking. Dat laatste intrigeert mij enorm. Hanneke en ik hebben samen twee kinderen waar ik erg trots op ben. Ik ben blij dat ik weer in Vorden mag wonen en ik ben trots op ons mooie kasteeldorp. Daarnaast vind ik het een eer dat ik als secretaris van de Oranje Vereniging Vorden mijn maatschappelijke bijdrage mag leveren aan 'ons dorp'.

Frank van Setten

Ik ben geboren in Breda in 1953. Ik behoor tot een echte trein en bus familie. Mijn Opa werkte bij NS, mijn vader bij het busvervoer in Brabant en ik heb inmiddels bij Arriva als Adj. Directeur met beide te maken. Tot mijn 32e heb ik in Breda en omgeving gewoond en werkte daar ook al bij het streekvervoer. In 1985 zijn we door een nieuwe baan bij de toenmalige GSM in de Achterhoek terecht gekomen. Daar heb ik nooit een dag spijt van gekregen en mijn vrouw Ruth en ik hebben het in Vorden aan de Joostinkweg dan ook prima naar onze zin. En niet alleen omdat de trein door onze voortuin rijdt

Jacqueline Tomey

Ik mag al sinds 1967 met de naam Jacqueline Tomey door het leven gaan. In 2003 ben ik in het mooie Vorden komen wonen, daarvoor heb ik in het midden van het land gewoond en gewerkt. Op dit moment ben ik als commissiegriffier ondersteunend en faciliterend werkzaam voor de gemeenteraad van Lochem en daarnaast als regiocoördinator van een samenwerkingsverband van tien gemeenten uit de Achterhoek, waaronder Bronckhorst, en het waterschap Rijn en IJssel over alles wat met water en klimaatverandering te maken heeft.

Vorig jaar heb ik de Oranjevereniging benaderd of zij nog hulp konden gebruiken voor het organiseren van Koningsdag. Dat werd letterlijk met beiden armen omarmd !

Gezien mijn huidige dagelijkse werkzaamheden is voor mij het oppakken van de secretarisfunctie een hele logische en ik doe dit met veel plezier !

Nancy Rossel

Ik ben Nancy Rossèl en woon met mijn 2 jongens in Vorden.

In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam als financieel administratief ondersteuner bij de Rabobank-organisatie.

Ik ben geboren en getogen Vordenaar. Een groot gedeelte hiervan heb ik in Vorden gewoond. Ik ben dan ook vaak naar onze Oranjefeesten geweest. Dat vond en vind ik altijd één van de gezelligste feesten van Vorden.

Toen ze mij vroegen om zitting te nemen in het bestuur van de Oranjevereniging moest ik daar eerst wel over nadenken, maar een vereniging kan nu eenmaal niet zonder vrijwilligers en daarom heb ingestemd om mee te mogen helpen met het organiseren van Koningsdag.

Na het herverdelen van de bestuurstaken heb ik het penningmeesterschap van Wilco overgenomen.

Bestuur 2018

Voorzitter Frank van Setten

Secretaris Jacqueline Tomey

Penningmeester Nancy Rossel

Lid Joris Jansen v/d Berg

Lid Bram Hoek

Het is Oranje, het blijft Oranje !