Oranjeavond

Oranje Vereniging Vorden

Oranjeavond

Op de zaterdagavond voorafgaand aan de, voorheen, Koninginnedag wordt er als sinds mensenheugenis de "Oranjeavond" georganiseerd.

Een avond die op allerlei manieren ingevuld kan worden maar altijd een cultureel karakter heeft.

Zo hebben heel wat toneelverenigingen al acte de presence gegeven op deze avond.

Maar ook acts als Duo Hölleboer, Hadijan, Hans Keuper en vele anderen hebben het Vordense publiek weten te vermaken.

Ook muziek deed het altijd goed. Bijvoorbeeld de Iesselkape of de Stillie Wald Kapel.

De Toneelvoorstellingen zijn ook altijd goed bezocht.

Traditiegetrouw wordt de oranjeavond gehouden in het Dorpscentrum, Kulturhus in Vorden.

Als je lid bent van de Oranjevereniging kun je op vertoon van jouw lidmaatschapskaart met twee personen gratis naar binnen.

Niet leden betalen € 10,-- per persoon.

Het is Oranje, het blijft Oranje !